Grafic de lucru: 24/7  |  Harta site-ului

Misiunea Spitalului Raional Hânceşti

Misiunea Spitalului Raional Hânceşti

Misiunea noastră este oferirea serviciilor medicale de calitate, într-un mediu sigur şi confortabil, astfel încât pacienţii, în special din mediul rural, să beneficieze de cele mai bune îngrijiri

Viziunea echipei manageriale

Ne propunem o promovare a calitaţii în toate domeniile şi la toate nivelurile structurale şi funcţionale ale Spitalului Raional Hânceşti

Valorile Spitalului Raional Hânceşti

  • Pacientul pe primul loc: prioritatea noastră este reprezentată de nevoile pacienţilor noştri şi căutăm cele mai bune soluţii pentru a le oferi servicii de calitate.
  • Imbunătăţirea continuă: suntem preocupaţi de formarea profesională continuă a personalului nostru şi dezvoltarea fiecărui angajat, întrucât suntem conştienţi că instruirea şi aprecierea resurselor umane este cheia performanţei.
  • Standarde ridicate de calitate: acţiunile noastre se centrează în jurul asigurării şi îmbunătăţirii continue a calităţii serviciilor medicale pe care le oferim.
  • Inovaţie în domeniul medical: în toate activităţile pe care le desfăşurăm dorim să aducem inovaţia, excelenţa şi performanţa, prin promovarea bunelor practici şi a metodelor moderne de diagnostic şi tratament.

                                                                                  img6 optimized 1 optimized