Grafic de lucru: 24/7  |  Harta site-ului

Laborator Clinic Diagnostic

LCD oferă servicii medicale de laborator respectând normele legale și standardele de calitate.


traum1

Introducere

Laboratorul Clinic Diagnostic a funcționat de la inființarea IMSP Spitalului Raional Hîncești. În decursul timpului aici şi-au desfăşurat activitatea specialişti profesioniști în domeniul diagnosticului de laborator.
Dezvoltarea în continuare a serviciului de laborator a avut loc odată cu realizarea Proiectelor de Modernizarea și Reabilitare a infrastructurii spitalului, cu crearea condiţiilor optime pentru activitatea Laboratorului.
În prezent, se efectuează anual peste 1 milion de investigaţii.

Olga Iarmoliuc

Specialitatea pe care o profesez presupune devotement, responsabilitatea și un sacrificiu de timp pe care mi l-am asumat. Comunicarea cu pacient este la fel de importantă, sau uneori chiar mai importantă, pentru că bolnavul are nevoie de siguranță și empatie. Iar în cazurile dificile, fie ca urmare a unui diagnostic complex sau a unor patologii asociate, medicul trebuie să adopte o abordare interdisciplinară. Astfel de atitudine față de pacienți o practică specialiștii din cadru Spitalului Raional Hîncești - o forma de respect față de meseria noastra, față de sine și față de cel care iți arată încrederea- pacientul.

Servicii medicale Descarcă

 • Laborator

  Biochimie.

 • Laborator

  Hemostază.

 • Laborator

  Hematologie.

 • Laborator

  Imunologie.

 • Laborator

  Izoimunologie.

Facilități

Personalul angajat este selectat conform unor cerinţe stricte de competenţă, spirit de echipă şi iniţiativă personală. Laboratorul este dotat cu echipament de ultimă generaţie, performant, de înaltă acurateţe şi precizie şi oferă o gamă diversă de analize, adaptată profilului secțiilor spitalului pe care le deserveşte. Rezultatele sunt certificate de controale interne şi externe care confirmă calitatea analizelor medicale elaborate în cadrul laboratorului.
Analizele se efectuează în mod planificat şi în regim de urgenţă (1-2 ore) datorită echipamentului modern, atît pacienţilor din spital, cît şi ambulator. Laboratorul Clinic Diagnostic este structurat pe 5 departamente: biochimie, hematologie, clinică generală, serologie, imunologie şi investigații urgente.
Pachet de prețuri motivant pentru pacienți.
Se asigură sistemul de management al calității din laborator.
Mediu de lucru în spital modern și profesionist.
Posibilitatea de evoluție profesională rapidă în funcție de performanță.