Grafic de lucru: 24/7  |  Harta site-ului

Neurologie

Tratarea bolnavilor cu patologie neurologică în state acută și cronică.


neu1

Introducere

Este amplasată în Blocul Terapeutic la etajul doi. Aici activează doi medici neurologi de categorie superioară. Asistente medicale și lucrători medicali inferiori. În secție este acordat ajutor medical în mod urgent și programat, cu patologii diverse: boli cerebrovasculare acute și cronice, patologia sistemului nervos central și periferic, tratamentul bolnavilor narcologici, ect. Secția funcționează pe 30 de paturi, 10 saloane și o sală de proceduri.

Valentina dolghier

Eu, Valentina Dolghier activezi în domeniul medical neurologic din vara anului 1993 în funcție șef de secție neurologie. Din primii ani am fost îndrăgostită de această profesie în acordarea asistenței medicale pacienților neurologici. În prezent mult ne ajută în diagnosticarea bolilor neurologice imagistica, RMN, tomografia computerizată, dopplerografia, ect. Pacientul trebuie să aibă grija de sănătate, un mod sănătos de viață. Respectați regulile de comportament în instituția medicală pe perioada tratamentului. Aveți încredere și devotament față de medic și indicațiile lui.

Servicii medicale

  • Consultații

    Permanent sunt efectuate consultații a pacienților din instituție.

  • Tratament simptomatic

    Identificarea strategii de tratament conform patologiei neurologice.

  • Clasic

    Perfuzie, injecții intramusculare și tablete per os.

Facilități

În prezent ne aflăm după reparație cosmetică. Avem condiții hoteliere satisfăcătoare. Bolnavii gravi sunt consultați la Catedra Neurologică, Institutul Neurologie și Neurochirurgie din Chișinău, Institutul de Medicină Urgență care sunt în strânsă conlucrare cu secția noastră. Un mare aport la asistență neurologică aduc asistentele medicale, care efectuează un volum colosal de lucru pentru tratamentul bolnavilor. Este acordata tratament medicamentos în volum deplin cu rezultate pozitive. Este pus fundamentul pentru reparația capitală a Blocului Terapeutic, asigurarea cu mobilierul necesar, dispozitive medicale și practici moderne de tratament a bolnavilor neurologici.