Grafic de lucru: 24/7  |  Harta site-ului

Traumatologie și ortopedie

Tratamentul individual la diverse fracturi și maladiilor osteoarticulare.


traum1

Introducere

Suntem o echipă în număr de 8 medici, 12 - asistente medicale și alt personal medical infirior. Acordăm ajutor medical de urgență și programat.

În secție se efectuează tratament ortopedic și chirurgical: leziuni locomotorii, tratamentul ortopedic a patologiei vertebrale, boli osteoarticulare, inclusiv artroplastie de șold și genunchi. Avem rezultate foarte bune.

Ion DUMINICĂ

Eu, Ion Duminică, șef de secție, medic traumatolog cu categoria superioară. Practic această specialitate pe parcurs de 33 ani. Rog populația să se adreseze la timp în caz de patologia a locomotorului, pentru a primi operativ ajutorul medical calificat. La momentul actual pot declara, că secția noastră este dotată mult mai bine decât în trecut. Avem aportaj medical modern, divers instrumentar traumatologic. Acest fapt permite efectuarea la o gamă largă de intervenții chirurgicale. La acest capitol putem sa ne clasam chiar la nivel republican.

Servicii medicale

 • Traume

  Tratament osteoarticular la or ce segment.

 • Artroză

  Artroplastie de șold și genunchi în caz de artroză sau patologii articulare.

 • Clasic

  Tratament conservativ a bolilor ortopedice.

 • Conservativ

  Tratament conservativ a leziunilor osteoarticulare.

 • Endoprotezare

  Tratăm leziuni și boli locomotorii la nivel republican.

Facilități

Avem condiții hoteliere foarte bune. Secția este dotată cu 5 băi cu apă caldă, unde pacienții pot face toaleta. Dispunem de cinic saloane VIP. Suntem dotați cu mobilier medical în cantități satisfăcătoare pentru un regim de lucru normal. Toate saloanele dispun de paturi funcționale. Deservim populația la patru raioane: Hîncești, Leova, Cimișlia și Basarabeasca.